Wedstrijdverslagen

Ut driede hoalt oet taege Zittesje sjutterie; ANWB-sjtelletjes zeen nuujste rage bie De Sjter 

Ut woar un rustig weekend qua voetballe bie os clubke. De helf van de teams (ut viefde, de dames en de vets) houw niks te voetballe. En van de teams die waal mochte aantraeje, deige ut driede (2-10 winst) en ut veerde (4-0 winst) dat taege sjutterieje oet respectievelijk Zitterd en Ulesjtroate. Sjlechs twee teams moosjten ech aan de bak. Os tweede elftal versjpeelde veur ut eesj dit sezoen punte door thoes geliek te sjpele taege Someren 3. En os eesjte elftal leek 45 minute langk aevenens taege de plaatsjelijke sjutterie van Simpelveld aan ut sjpele te zeen, maar verkeek zich in de 2 e 45 minute op de vaerkracht van de taegesjtenjer, wodoor oeteindelijk pas in de allerletste seconde esnog de euverwinning woort veiliggesjteld.

lees het verslag knop 200

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.