Ut driede hoalt oet taege Zittesje sjutterie; ANWB-sjtelletjes zeen nuujste rage bie De Sjter

Ut woar un rustig weekend qua voetballe bie os clubke. De helf van de teams (ut viefde, de dames en de vets) houw niks te voetballe. En van de teams die waal mochte aantraeje, deige ut driede (2-10 winst) en ut veerde (4-0 winst) dat taege sjutterieje oet respectievelijk Zitterd en Ulesjtroate. Sjlechs twee teams moosjten ech aan de bak. Os tweede elftal versjpeelde veur ut eesj dit sezoen punte door thoes geliek te sjpele taege Someren 3. En os eesjte elftal leek 45 minute langk aevenens taege de plaatsjelijke sjutterie van Simpelveld aan ut sjpele te zeen, maar verkeek zich in de 2 e 45 minute op de vaerkracht van de taegesjtenjer, wodoor oeteindelijk pas in de allerletste seconde esnog de euverwinning woort veiliggesjteld.

lees het verslag knop 200

SoccerChallenge2017 left