Rachel van Erp is sjerp! En Jill Janssen opnuuj op de foto?!

Ut woar al mit al un redelijk succesvol weekend veur os seniorenteams. De veteranen en ut veerde houwe niks te voetballe en bleve dus ongesjlage. En de nederlagen van os driede en viefde woorte ruumsjoots gecompenseerd door prachtige euverwinninge van ut tweede (dat maar blif winne!), ut eesjte (dat zich prima revancheerde) en de dames (zie waer unne derby wonne!). Veul nuujts dus waer op voetbalgebied. En minstens net zoveul nuujts euver ut randjgebeure. Mit hoofdrollen veur Graad Smeets, Gerard Martens, Will Leurs, Bastiaan Muijtjens, Rene Gooren en… Jill Janssen. Loate veer dus maar sjnel beginne.

lees het verslag knop 200

Klik hier voor meer foto's van de wedstrijd

hallenmasters left banner