Dames winne derby der derby’s; Nuuje runj in “battle of the snitches” tusje Jill en Wesly!

Un weekend mit gemengde resultaten hubbe veer achter de rugk. Ut begoosj nog zo sjoon mit un degelijke 0-4 euverwinning veur ozze veteranen op SV Schinnen op zoaterdig. En wie vervolgens op zondigochtend auch nog dudelijk woort dat ut driede, via unne geweldige comeback van unne 0-3 achtersjtandj, esnog de 3 punte houw gepak taege Obbicht 2 (5-3). En dat auch nog os 2e elftal de volle buit mit noa hoes noom taege Sjarn (0-2). En dat bovendien ozze dames de punten mitnome oet Sjtein-Zuid in un heroïsch gevecht taege de Haslou dames (0-2). Ut weekend leek dus neit meer kapot te kenne. Helaas volgde in de middig un nipte nederlaag van ut veerde (1-2 taege SVM 3). En auch os vlaggesjip ging in Bocholtz jammerlijk ten onder taege promovendus Sportclub’25 (2-1).

lees het verslag knop 200

SoccerChallenge2017 left