In de tweede thuiswedstrijd brengt SHH uit Herten een bezoek aan de Ster arena. Vorig jaar eindigde de ontmoeting tussen de beide teams in 0-0 waardoor niet de Ster maar SHH met de periodetitel aan de haal ging. In die wedstijd slaagde SHH erin onze voorhoede volledig lam te leggen en wist hun uitstekende keeper enkele afstandsschoten prima te pareren. SHH heeft een goed elftal, zeker verdedigend, maar ook lopen er een paar gevaarlijke aanvallers rond. SHH heeft tot nu toe in deze competitie twee zware tegenstanders gehad. De eerste wedstrijd werd met 3-1 verloren van topfavoriet Veritas om vervolgens met 0-0 gelijk te spelen tegen het altijd sterke Geusselt Sport.

Dat zijn op zich geen slechte resultaten. Door vanmiddag van deze tegenstander te winnen kan de Ster laten zien dat de verdiende nederlaag van afgelopen zondag tegen Sportclub 25 een éénmalige vergissing is geweest. Veel zal vanmiddag afhangen van de concentratie en de vechtlust van ons team. Na de wedstrijd in Bocholtz moet duidelijk zijn dat alleen door 100 % te geven en de wil te laten zien om te winnen goede resultaten behaald kunnen worden. Daarbij wordt verwacht dat onze supporters het team van trainer Jean Maas massaal komen aanmoedigen. Een steuntje in de rug kan het eerste team nu prima gebruiken.

Na twee uitstekende overwinningen op SCM en Scharn is ons tweede team de fiere koploper in de reserve 1e klasse. Daar zou een derde overwinning op rij bij kunnen komen want EHC 2, waar men voor deze derde competitiewedstrijd te gast is, is de hekkensluiter tot heden in deze klasse. Ook al doet ons tweede het prima, EHC mag zeker niet onderschat worden. Het is een gerenommeerd team dat een paar jaar geleden nog hoge ogen gooide in de reserve hoofdklasse. Toch moet het mogelijk zijn om de punten mee te nemen uit Heerlen en daarmee de nummer 1 positie in deze afdeling met tenminste een week te verlengen.