De wraak van Jill Janssen is zeut; Veteranen verleize veur eesj in 12 joar de derde helf!

Veuraaf leek ut un weekend te goan waere dat weinig punte ging oplevere. D’r woar immers nogal get te feesten op zoaterdig. Ut Wild Zoo festival op ’t veurmalig Sjter-terrein, un feeske in Zitterd wo versjillende Sjter-leden noa toe ging en auch nog ut verjoardaagsfees van good old Barney “Baba” van der Heide, wo meerdere selectie-leden woare oetgeneudigd. Dat beteikende dus väöl zjwoare köpkes en klein uigskes op zondig in de warming ups.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen