Hattricks veur Luc Spaans en Stef Conjour; De Sjter 3 iezersjterk; Jubileumfeest veteranen groot succes!

Veer hubbe un oetermate succesvol weekend achter de rugk. Op sjportief vlak vele d’r louter euverwinninge te notere veur os seniorenteams. De Sjter 1 sjpeelde de irritaties euver un wieje busreis noa Goirle glansriek van zich aaf en zat de lokale 2e klasser VOAB mit 0-2 aan de kantj. De Sjter 2 boekte heur tweede aafgeteikende baekerzege. Dit keer woort RVU op un 5-1 nederlaag getracteerd. De Sjter 4 moosj veur de baeker aantraeje taege Urmondia 4.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen