Steef van de Woude tilt veteranen, zowel op- es naeve ut veldj noa hoger niveau

Zo, ut belke rolt waer. Noa un veurbereiding die qua insjpanning en ontsjpanning versjilde per team, mochte diverse teams van os clubke dit weekend waer ens “veur ut echie” aan de bak. De Sjter 1 haet zich de aafgeloupe seizoenen unne naam opgeboewd es cupfighter en bewees dat dit weekend opnuuj door 1e klasser Deurne op 2-2 te haute. De Sjter 2 trapte heur baeker-avontuur aaf taege de mannen van Sjtein Zuid 2. Ozze jonges kletsten vol d’r op en rolden de buren op mit 7-2.

lees het verslag knop 200

SoccerChallenge2017 left