AANVULLING:
Ook tegen Roda JO19 weet de Ster zich zeer sterk waar te maken. Met een verbluffend resultaat 6 - 3, gaat de selectie sterk de competitie in.
Jean Maas heeft zijn eerste oefenwedstrijd bij De Ster met winst weten af te sluiten. Het bleef uiteindelijk 1-0 door een goal van Maarten Neuhaus in de eerste helft. In een wedstrijd die al een duidelijk beeld geeft dat er bij De Ster weer veel te beleven zal zijn komend seizoen. De enige goal viel zoals gezegd al in de eerste helft die vooral aftastend begon. Het balbezit was de eerste 30 minuten goed verdeeld. Hier en daar een kansje pakken en waar MVV rustig naar de rust aan het afbouwen was deelde de Ster hier en daar wat venijnige tikjes uit.

ster mvv pano1 1707Dat zette zich voort in de tweede helft waar het niet meer tot scoren kwam maar waar De Ster toch heel dicht bij 3 of zelfs 4 doelpunten heeft gezeten. Deze buitenkansjes wilde er echter niet in. Waar MVV in de eerste helft nog grote kans had op de gelijkmaker die op de lat afketste deed De Ster het qua kansen beter die uiteindelijk ook net naast of op de paal eindigden. MVV had nog meer pech. Een van de spelers heeft in de tweede helft een dusdanige blessure opgelopen dat de ambulance mocht aantreden.

Zaterdag oefenen we weer, dan tegen Roda JO19 om 18 uur.

ster mvv pano2 1707

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen