De zeute wraak van Bastiaan; Randy en Brian bie de mile high club?

Veer kenne terugkkieke op un sjportief oetermate succesvol voetbalweekend. Os eesjte elftal boekte, ondanks 60 minute voetballe mit unne man minder, un klinkende 4-1 euverwinning op Eijsden en plaatsjte zich doamit veur de noacompetitie. Os tweede sjpeelde heure eesjte noacompetitie-wedsjtried, thoes taege Oss, en boekte un schitterende 2-1 euverwinning. Ut driede en de veteranen houwe dit weekend niks te voetballe. Ut viefde sjloot de competitie aaf mit un 2-2 gelieksjpel in Berg, wobie de neutrale toesjouwer helaas nog zaat in bed loog, want angesj woar dae de grote winnaar gewaes. En ozze dames tot sjlot hoalden versjrikkelijk oet taege de ladies van Sjtein Zuid: 8-1.

lees het verslag knop 200

hallenmasters left banner