Devon Moerkens scoort! Clannad deit sjrikbarende ontdekking euver de Frusj!; Ron Marchal grote oetblinker bie vets!

Un vol programma veur os seniorenteams aafgeloupe weekend. En de resultaten woare wisselend. Os eesjte elftal wis ’t noacompetitie-ticket nog neit definitief binne te harken en bleef op un doelpuntloos gelieksjpel sjtaeke in Sjaaaaaan (zonder de letter ‘r’, zo hub ich geleerd van Steef van de Woude). Ut tweede won eindelijk waer ens unne wedsjtried en koom noa aafloup tot de sjrikbarende ontdekking dat men zich doadoor geplaatsj houw veur de noacompetitie veur promotie.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen