Bo scoort waer 5x veur winnende dames; Maar Will Leurs is de absolute man van dit sezoen!!!

Waw! Ut woar mich un weekendje veur os seniorenteams. Op ’t programme sjtinge veur un aantal teams regelrechte topwedsjtrieje. En de teams die unne wedsjtried van niks op ’t programma houwe sjtoan, maakten d’r sjus geweldige shows van. Os eesjte elftal leverde un geweldige teamprestatie in Baek. De 1-2 euverwinning woar neit ’t resultaat van sjprankelend voetbal, maar waal van un hecht collectief dat ten koste van alles wol winne. Os tweede elftal blif helaas in unne negatieve spiraal qua resultaten.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen