Tinder-middig Gerard Martens druk bezoch; Bastiaan Muijtjens gesjtop mit traine???

Veer hubbe un vriej rustig weekend achter de rugk mit os seniorenteams. De Sjter 2 en ozze dames houwe helemoal niks te voetballe. Os driede en viefde mochten op zondig waal aan de bak en deige dat veurtreffelijk. Ut viefde zat de lien van ut poasj-weekend door en noom de punten mit oet Munstergelaen. En ut driede boekte heur tweede euverwinning van ’t sezoen en haet inens oetzicht om van de letste plaatsj aaf te komme. De veteranen, die veurige waek nog 8 reserves houwe, houwe dees waek maar nét genog man en verloare verdeind van de Fortuna vets, mit sjmaakmaker én aansjtoand trainer van 1 Jean Maes in de gelederen.

senioren23lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen