Rick Kostons zuik leje mit muzikaal talent; Stef Conjour ontvlucht Limburg?

Ut woar waer ’n roerig waekske bie os clubke. De resultaten van de seniorenteams woare wisselend. Os eesjte elftal hoak noa un gelieksjpel in Brunssum definitief aaf in de titelsjtried, maar deit nog volop mit veur un noacompetitie-ticket. Os tweede sjpeelde unne prima pot taege ’t hoog geklasseerde Venlosche Boys, maar wis gein punt in Sjtein te haute. Ut driede en de dames houwe niks te voetballe. Ut viefde verloor de derby taege Havantia 3, maar sjpekte noa aafloup (same mit de gasten) waal de kantinekas flink. En de veteranen tot sjlot woare verantwoordelijk veur de einige driepunter taege nota bene Catsop oet.

lees het verslag knop 200