De lange Paes op heiterdaad betrap; Tom de Kluut geef zich helemoal; Mam van Pedro vermaak kinjer; EN BO KNOOPS SCOORT 5X!!!!

Zo wie de titel al verroajt, behoalden os seniorenteams aafgeloupe weekend maar weinig punten. De Sjter 1 leet de punte aan LHC, ut tweede keerde oet Echt terugk zonger punte en ut driede moosj heure meerdere erkenne in Caesar 3. Ut viefde houw niks te voetballe en koosj dus auch gein punte binnesjleipe. Allein de veteranen op zoaterdig en de dames op zondigochtend wisten unne driepunter te score veur os vereiniging.

lees het verslag knop 200