Dames boeken klinkende euverwinning; Bob Dukers maak verrassende carrière-move; veteranen vinje nuuje leider veur kommend sezoen

Os vereiniging haet un succesvol weekend achter de rugk. Dat begoosj al mit un gala-veursjtelling van de veteranen op zoaterdioavend en kreeg op de zondig un nog sjoner vervolg van os angere seniorenteams. De dames wonne euvertugend hunne wedsjtried en goan waarsjienlijk sjtrieje mit Caesar om de 2e plaatsj in hun klasse. De Sjter 2 pakte, noa unne zjwake sjtart van de wedsjtried, esnog un zjwoarbevochten puntje oet bie Sjaesberg. Bie De Sjter 3 woar ’t alcoholpeil van ’t feeske noa de euverwinning van veurige waek nog onvoldoende gezak (of de taegesjtenjer woar geweun un klasse baeter; kense auch ens hubbe). En op zondigmiddig woar d’r natuurlijk ’t grote hoogtepunt van ’t weekend: os eige vlaggesjip versjloog thoes op ’t Hetjen koplouper Hoensbroek en nadert de koppositie doamit tot op drie punte.

lees het verslag knop 200

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250