Wedstrijdverslagen

Zondag krijgt de Ster in de eigen arena bezoek van FC Hoensbroek, de toch wel verrassende koploper in de 2 e klasse G. Na het onnodig puntverlies afgelopen zondag uit bij GSV’28 staat FC Hoensbroek maar liefst 6 punten voor op de Ster. Dus er zal zondag van FC Hoensbroek gewonnen moeten worden. Deze opgave is duidelijk, moeilijk maar zeker niet onmogelijk. Aan een gelijkspel heeft de Ster niets! De Ster heeft laten zien dat het met vlagen heel goed kan voetballen. Denk nog maar even terug aan de laatste bekerwedstrijd tegen 1 e klasser HVCH, waarvan afgetekend met 4-0 werd gewonnen. De spelers van de Ster zullen, zondagmiddag op het veld voetballend als team, tot het uiterste moeten gaan vanaf de eerste minuut. Bevlogen moeten zijn om te willen winnen. Dat is nodig om zondag succesvol te zijn! Dat de steun van veel supporters daarbij flink kan helpen is duidelijk. Dus Ster supporters uit Stein en de wijde omgeving:
Zondagmiddag allemaal naar het Ster-complex om onze club te steunen.
Zij verdienen het ! Er is geen excuus om niet te komen. En na afloop is het bij een overwinning in ons clubhuis vast en zeker erg gezellig.

De Ster VS ander

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.