Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

De Sjter 3 pak zjwoarbevochten punt; Dyonne Conjour sjtroalend middelpunt van de waek; Gezinsoetbreiding aansjtoande bie veteranen?

De vasteloavend is achter de rugk en aafgeloupe weekend woort d’r alwaer druk gevoetbald door de diverse seniorenteams. Op zoaterdig gove de veteranen, onger leiding van unne excellerende Roger Daemen en targetman Will Leurs un voetbalshow in Ulesjtroate. Op zondig troaje de Beesten van De Sjter 3 en de FC Biejeingeraap van De Sjter 5, mit wisselend succes, in de arena mit legere elftalle van OVCS. De dames sjpeelden op zondig unne heusse topper maar moosjten helaas ut ongersjpit delven taege de dames van Hulsberg, die noe de ranglies aanveure. Ut tweede houw niks te voetballe en os eesjte houw weliswaar un vriej weekend, maar troaj aafgeloupe dinsdig in de achtste finales van de baeker aan taege HVCH oet ’t Brabantse Heesch en leverde doa un topprestatie.

lees het verslag knop 200

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.