Wedstrijdverslagen

De Sjter 3 pak zjwoarbevochten punt; Dyonne Conjour sjtroalend middelpunt van de waek; Gezinsoetbreiding aansjtoande bie veteranen?

De vasteloavend is achter de rugk en aafgeloupe weekend woort d’r alwaer druk gevoetbald door de diverse seniorenteams. Op zoaterdig gove de veteranen, onger leiding van unne excellerende Roger Daemen en targetman Will Leurs un voetbalshow in Ulesjtroate. Op zondig troaje de Beesten van De Sjter 3 en de FC Biejeingeraap van De Sjter 5, mit wisselend succes, in de arena mit legere elftalle van OVCS. De dames sjpeelden op zondig unne heusse topper maar moosjten helaas ut ongersjpit delven taege de dames van Hulsberg, die noe de ranglies aanveure. Ut tweede houw niks te voetballe en os eesjte houw weliswaar un vriej weekend, maar troaj aafgeloupe dinsdig in de achtste finales van de baeker aan taege HVCH oet ’t Brabantse Heesch en leverde doa un topprestatie.

lees het verslag knop 200

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.