Wedstrijdverslagen

Hoofdtrainer Ronny had het allemaal bekeken, beredeneerd en bedacht en het pakte goed uit. "Ken je tegenstander" had andermaal de juiste uitwerking. Tegen een hogere klasse spelen zijn de jongens van het eerste wel gewend en laten zich daardoor niet intimideren. Vanaf het beginsignaal waren de tekenen duidelijk dat De Ster de overhand had. Zij bepaalden het spel en hielden een hoog speeltempo aan. Er werd een mooie pot voetbal neergezet.
Met de extra turbo's aan lieten Giel en Thijs steevast zien dat als ze eenmaal uitgebroken zijn niet meer ingehaald kunnen worden. In de eerste helft ging het spel nog redelijk over en weer, hoewel de meeste kansen al duidelijk door de Ster gecreëerd werden. Na al een paar keer heel gevaarlijk dichtbij te zijn gekomen was het na ruim 30 minuten Marko Jevric die de bal over de lijn mocht rollen en daarmee de opening en extra wilskracht voor de Ster bezorgde. Met deze voorsprong werd de rust bereikt.

de ster marko jevricBij velen was de verwachting dat HVCH1 na de rust flink gas zou gaan geven, maar dat was niet zo. Het leek zelfs dat ze de goal tegen al als nederlaag ervaarden. Hun blauw/wit ingeruild om in een tenue te spelen dat een combinatie leek van PSV, Ajax en Feyenoord mocht niet helpen, hoewel ze regelmatig een goede druk op de Ster wisten te zetten was het al vroeg in de tweede helft weer raak voor de Ster.

de ster thijs nieuwlandUit een mooie assist van Giel Piereij wist Thijs Nieuwland de 2-0 te scoren. Even later mocht hij haast op een zelfde manier zich weer geheel vrij te spelen en kwam zelfs achter de keeper om de 3-0 op zijn naam te zetten. Giel Pereij maakte tenslotte uit een schitterende actie de 4-0 en daarmee werd zijn verdienstelijke spel beloont.

de ster giel piereij goalRonny Czornyj benutte ook zijn drie wissels Mike, Bob en Sjoerd om de jongens fit te houden voor zondag, voor het spel was het niet nodig. Dit was een partij voetbal waarvoor je graag op dinsdagavond de straat op gaat!

De Ster plaatst zich hiermee voor de kwart finales in de volgende  bekerronde die op 17 april (paasmaandag) gespeeld zal worden. Zodra de tegenstander bekend is kunnen in de kantine de kaarten voor de supportersbusreis besteld worden.

Hein.

de ster pano einde

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.