De Sjter 3 baalt van ‘derby der derby’s’! Will Leurs maak succesvolle rentree bie veteranen

In un weekend wo in de rechtgeaarde Sjteindenaer keuzes zat houw veur de besjteding van ziene vrieje tied (kinjeroptocht, rommelmert bie de Merode) moosjten drie seniorenteams aantraeje veur unne belangrieke wedsjtried. Os eesjte elftal ging de sjtried aan mit SHH oet Herten, dat dit sezoen pas eine keer verloare haet (van De Sjter euveriges), en moch in un ongerling duel besjlisse wae de 2e periode ging binnesjleipe én wae de grootste oetdager blif van Hoensbroek in de sjtried om ’t kampioensjap.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen