Doelpuntloze wedstrijd in het voordeel van SHH vanwege de periodetitel. Er kon niet meer van gemaakt worden dan dit, een herhaling van de stunt op bezoek bij SHH zat er niet is. De Ster had de kansen in huis, want ze zijn tot nog toe de enige ploeg die SHH een nederlaag bezorgt heeft. Daarbij de kans op de periodetitel plus bij winst de zekerheid van de nacompetitie zet je aan tot het spelen van een finale waardige wedstrijd. Aan motivatie zal bij De Ster zeker geen gebrek zijn geweest.

de ster 1 170219 pano1De winst zat er helaas niet in. Waarschijnlijk ook mede door de scheidsrechter die met 12 gele en 2 rode kaarten zijn vergoeding veilig heeft gesteld. Hoewel je over elke kaart kan zeuren had deze wedstrijd wél heel anders aangepakt moeten worden. Hassan die in het spel kwam na een wissel met Marko mocht na 20 minuten het veld alweer verlaten met een tweede gele kaart op zak. De Ster speelde met 10 tegen 11 verder. De scheids trok zijn tweede rode kaart tegen SHH wat achteraf een vergissing bleek.

Bij zo'n belangrijke wedstrijd heeft de scheids maar één opdracht en dat is er voor te zorgen dat het spel gespeeld wordt en vooral de snelheid erin blijft. Door het vele stilleggen leek de wedstrijd af en toe geheel niet op gang te komen.

Een paar dunne kansen waren er over en weer die helaas niet het net bereikte. De Ster maakte nog de meeste aanspraak op de winst in de eerste minuut van de tweede helft maar waar verder geen gevolg op kwam. SHH tot in de tenen gemotiveerd om minimaal gelijk te blijven sloot in de laatste minuten hun doel geheel af waardoor ook in het venijn van de wedstrijd geen kans op scoren meer zat.
De Ster 1, nog steeds onverslagen moet nu een tandje bij gaan schakelen om de nacompetitie veilig te stellen. Een tweede plek op de ranglijst is het verdienstelijke resultaat tot nu.

Hein

de ster 1 170219 pano2