Frans en Thijs van 1 in aanvaring mit justitie!

De resultaten ’t aafgeloupe weekend woare wisselend veur de seniorenteams van os clubke. De Sjter 2 leed ’t jammerlijke en geflatteerde nederlaag in de topper taege Budel 2. De veteranen moosjten op zoaterdigmiddig hunne meerdere erkenne in de buren van Urmondia en auch de dames leden un onverwachse nederlaag taege Hulsberg. Ut einige versjil tusje de nederlagen van de veterane en de dames zoot ‘m in de beide topscorers. Bo Knoops wis veur de name ’t netje helaas neit te vinje, terwiel Stef Conjour maar leifs 3x raak wis te sjeite. De sjtried om de gouwe sjoon is dit weekend dus waer get sjpannender gewoare.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen