Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Qua resultaten woar ‘t ’n neit zo geweldig waekske veur de seniorenteams van os clubke. Noa de winst van de veteranen op zoaterdigmiddig, woar ’t op zondig allein nog De Sjter 1 dat de eer van gael-zjwart redde mit ’n punt in de derby taege Caesar. De euverige teams lepen ofwel taege un nederlaag aan ofwel verlore hun positie aan kop van de ranglies. De Sjter 2 ging ten onger taege EHC en zoog Budel de eesjte plaatsj op de ranglies euvernumme. De Sjter 3 waerde zich kranig maar moosj oeteindelijk ’t ongersjpit delven taege SVE 2. Ut viefde verloor de topper taege mede-koplouper Gelaen Zuid 5. En tot sjlot houwe ozze dames wederom un vriej weekend, wodoor de dames van Caesar de koppositie koosjte euvernumme. En dan koom doa auch nog ens ut nuujts euverhaer dat hoofdtrainer Ron Czornyj os vereiniging geit verloate aan ’t eind van ’t sezoen.

 lees het verslag knop 200

Kijk ook verder naar de foto's van de wedstrijd.

de ster 161127 art2

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.