Wedstrijdverslagen

Ut woar aafgeloupe weekend un baeker- en inhoalweekend. Maar gelet op ’t grote aantal kunstgraasvelje veel d’r weinig in te hoale. Dat beteikende dus dat zowel ut driede es ut viefde geine officiële wedsjtried op ’t programma houw. De dames moosjte eigenlijk waal aantraeje, maar gove veurrang aan de vrouwluujzitting in Maes, utgein vanzelfsjpraekend waer de neudige leuke foto’s opleverde. Dus mannelijk Sjtein klaag neit. Ut eesjte woar veur de baeker aafgereis noa Landjgraaf veur ’n ontmoeting mit SVN, maar zoog de wedsjtried vlak veur ’t begin esnog aafgelasj waere door de sjeidsrechter. De vets krege op donderdig berich dat taegesjtenjter FC Ria neit koosj, en op vriedig dat vervangend taegesjtenjer FC Hoensbroek auch neit koosj. In allereil woort nog un oefenpartieke geregeld mit un combi-team van ut driede, ut viefde en de A-jeugd. De einige ploug die wáál sjpeelde, woar ut tweede dat mit 3-2 won veur de baeker taege Groene Ster.

lees het verslag knop 200

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.