Ut woar waer un veurtreffelijke waek veur de seniorenteams van os vereiniging. Neit allein leverden de wedsjtrieje op zoaterdig en zondig waer voal punten op (én de koppositie veur maar leifs 3 teams!), maar d’r woort auch waer genog sjpas gemaak. Zo gebeurde d’r waer genog leuks op de diverse groeps-apps, in de Sjteinder café’s, in de kleidlokalen en op de elfde van de elfde zowel in Mesjtreich es in Sjtein. En… auch op Tinder blieke ’n aantal seniorensjpelers van os clubke ’n opvallend profiel d’r op noa te haute. Genog sjtof waer om noa te besjpraeke bie jeder team. Maar de rooje droad dees waek is toch waal, wie de titel van dit sjtuk al verroajt, dasse mit unne gouwe teamgeis bliekbaar heel wiet kens komme. Loate veer dát veural vashaute en blieve oetdrage de res van ’t sezoen.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen