Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Ut woar waer un veurtreffelijke waek veur de seniorenteams van os vereiniging. Neit allein leverden de wedsjtrieje op zoaterdig en zondig waer voal punten op (én de koppositie veur maar leifs 3 teams!), maar d’r woort auch waer genog sjpas gemaak. Zo gebeurde d’r waer genog leuks op de diverse groeps-apps, in de Sjteinder café’s, in de kleidlokalen en op de elfde van de elfde zowel in Mesjtreich es in Sjtein. En… auch op Tinder blieke ’n aantal seniorensjpelers van os clubke ’n opvallend profiel d’r op noa te haute. Genog sjtof waer om noa te besjpraeke bie jeder team. Maar de rooje droad dees waek is toch waal, wie de titel van dit sjtuk al verroajt, dasse mit unne gouwe teamgeis bliekbaar heel wiet kens komme. Loate veer dát veural vashaute en blieve oetdrage de res van ’t sezoen.

lees het verslag knop 200

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.