Wedstrijdverslagen

Ut woar waer un veurtreffelijke waek veur de seniorenteams van os vereiniging. Neit allein leverden de wedsjtrieje op zoaterdig en zondig waer voal punten op (én de koppositie veur maar leifs 3 teams!), maar d’r woort auch waer genog sjpas gemaak. Zo gebeurde d’r waer genog leuks op de diverse groeps-apps, in de Sjteinder café’s, in de kleidlokalen en op de elfde van de elfde zowel in Mesjtreich es in Sjtein. En… auch op Tinder blieke ’n aantal seniorensjpelers van os clubke ’n opvallend profiel d’r op noa te haute. Genog sjtof waer om noa te besjpraeke bie jeder team. Maar de rooje droad dees waek is toch waal, wie de titel van dit sjtuk al verroajt, dasse mit unne gouwe teamgeis bliekbaar heel wiet kens komme. Loate veer dát veural vashaute en blieve oetdrage de res van ’t sezoen.

lees het verslag knop 200

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.