Ozze seniorenteams blieve maar successen boeken dit sezoen. Auch dees waek trapten de veteranen un succesvol weekend aaf mit un 1-4 euverwinning bie ’t sjterker geachte VV Lanaken. Op zondig gove de dames dat ’n goud gevolg mit un aafgeteikende 5-1 euverwinning taege Sjummert. Doanoa hoalde of 2e elftal oet taege un teental (en noa 20 minute un achttal) sjpelers van Limburgia 2. De teller sjtopte bie 17-0 en toen vonj de sjeids ut noa 75 minute voetballe waal genog gewaes.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen