Wát un grandioos weekend hubbe veer achter de rugk mit os seniorenteams. Ut driede houw geine wedsjtried maar álle angere teams pakten de volle buit. Ozze veterinnen sjpeelde dit weekend un toernooi en sjreve dat toernooike auch maar geliek op hunne naam. De veteranen sjpeelden toch geweun hunne wedsjtried, ondanks ’t feit dat meer es de helf van de groep woar aafgereis noa Mönchengladbach veur ’n oktoberfees. Ondanks (of mesjiens waal dankzij) de aafwezigheid van al die vedetten, boekten de achterblievers (aangevuld mit enkele zeer beperkte gastsjpelers) un klinkende euverwinning op Armada. Ut viefde blif zich handjhaven in de top van heur klasse via un zjwoarbevochtend euverwinning op Havantia 2. Ut tweede boekte un nipte, maar zeker waal verdeinde euverwinning op Venlosche Boys 2. Os eesjte leet de toesjouwers tot de letste minuut in sjpanning door te verzuimen om wiejer oet te loupe, maar won oeteindelijk terech van BSV Limburgia. En de dames tot sjlot hoalden mit 7-0 flink oet taege de dames van Heer.

lees het verslag knop 200

Samenvatting wedstrijd Ster 1