Ook de mannen zorgden voor een spannende pot voetbal afgelopen zondag. De Ster 2 scoorden twee maal tegen de Venlosche Boys die thuis maar één keer De ster keeper wisten te passeren. Met 13 punten uit 7 wedstrijden blijven ze bij de top 4 horen.
De Ster 1 was thuis te sterk voor BSV Limburgia/Kamerland 1 en haalden verdient alle punten binnen.

zij1Hassan Benabdelouahab wist de opening te maken en bracht De Ster op voorsprong. De bezoekers wisten echte gelijk te maken en besliste uiteindelijk Guido Cals de met gele kaarten bestrooide wedstrijd. De Ster 1 kreeg het echter niet cadeau en moest de nodige krachtmetingen doorstaan waaronder een aantal strafschoppen die de spanning in de wedstijd hielden. De Ster wist dat deze voorsprong te weinig was om verdedigend te gaan spelen en bleven daardoor tot in de laatste minuut de strijd met BSV Limburgia aangaan.

De Ster 1 heeft hiermee de weg naar boven weer stevig te pakken en kan deze volhouden door de wedstrijd tegen SHH 1 op 23 oktober door te zetten zoals ze deze begonnen zijn.

Samenvatting wedstrijd.

pano1