Niet alleen het weer zat mee, ook sportief liet De Ster zondag zijn sporen na.  De dames kwamen na de fotoshoot sterk het veld op. In een wedstrijd die zich kenmerkte door een uitstekend samenspel wisten de dames bijna constant de druk op de tegenpartij vast te houden. Een enkele kans wist Heer VR1 niet te benutten en kwamen daardoor geheel niet tot scoren. Toch was er voldoende weerstand van Heer VR1 die de boel ook redelijk op slot hield.

dames1 161016a dames1 161016bDe Ster/Havantia VR1 wist vol te houden en ook bij grote voorsprong het spel door te spelen waardoor het mooi voetbal bleef tot aan het eindsignaal dat voor Heer VR1 als een verlossing geklonken moet hebben. Samanta Vanhouwe mocht een belangrijk doelpunt op haar naam schrijven. Een goal die zeker de kracht en het zelfvertrouwen van het team bevestigde. En Bo Knoops werkte hard aan haar welverdiende dubbele hattrick. Deze meid had alles mee, beloonde mooie assists door te scoren, maakte slim gebruik van inschattingsfouten van Heer VR1. Bo wist 6 maal te scoren en is daarmee hard op weg naar de gouden schoen en een prachtig doelsaldo voor het team.

De Ster/Havantia VR1 staan op dit moment met 10 punten uit 4 wedstrijden onverslagen op de derde plaats in deze competitie. De nummers één en twee hebben beiden echter één wedstrijd meer gespeeld.

Samenvatting wedstrijd.

De Ster Bo in actie