Veur ’t eesj dit sezoen houwe alle seniorenteams unne wedsjtried in ’t zelfde weekend. En dat leverde unne houp punten op, via euverwinningen van de veteranen, ut eesjte, ut tweede en de dames. Maar dat leverde veural auch waer unne haup sjieke verhoale op. Verhoale euver teamgeist, euver Ster-iconen, euver zate voetballers, sjpiejende grensrechters en nog veul en veul meer. Maar doa beginne veer dit weekend neit mit.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen