Wedstrijdverslagen

Met een verdiende 3 punten voor De Ster 1 werd deze tweede thuiswedstrijd met een positief resultaat gestreden. Nadat eerder vandaag ook het tweede overtuigend de winst gepakt had wisten ook de mannen van Ronny zich 's middags te bewijzen. Het eerste speelde hun eerste wedstrijd in de nieuwe wedstrijdshirts met de nieuwe hoofdsponsor Protag. Het was een wedstrijd die veelal in het middenveld gespeeld werd maar met de meeste overtuigende aanvallen en kansen voor De Ster. Gemakkelijk gaf Heer 1 zich niet gewonnen. Lees ook verder voor een link naar een aantal mooie momentopnamen.

 web 1 0
De openingsgoal mocht de nr. 9 Guillermo Kroon na 26 minuten op zijn naam zetten. Maar na een vervelende fout in het strafschopgebied wist Heer de penalty te benutten en met 1-1 de rust te bereiken.
Na de rust was alles weer terug bij af. De ster was strijdlustiger maar speelde daardoor ook vaak op scherp. Scheidsrechter Peeters vond het nodig om 3 maal geel te tonen aan Hassan Benabdelouahab, Geoffrey Jacobs en Timo Haberland.
Ook De Ster wist een toegewezen strafschoop te benutten en kon daarmee in de tweede helft de stand op 2-1 zetten.
 web scheids weinig zichtDoor de regen koelde iedereen een beetje af en met veel glij- en slippartijen en de nodige schitterende slidings van Bob Dukers werd de wedstrijd uitgespeeld. 
Je kunt je afvragen hoe goed het zicht van Peeters zo tegen het einde van de wedstrijd nog was. 
 web dukers actieEen van de vele "ruwe diamant Bob Dukers" acties.

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.