Wát un resultaten behoalden os seniorenteams dit weekend! ’T woar un woare punten- én doelpuntenraege veur gael zjwart. Op zoaterdig revancheerden de veteranen zich, via un euverwinning op Catsop, veur de nederlaag van veurige waek. En op zondig woort ’t allein maar baeter. Ut driede leed weliswoar un nederlaag, maar de mannen van 2 klopten koplouper Budel, en de mannen van vief wisten un zjwoarbevochten punt euver de sjtreep te trekke. En sjmiddigs keerde os eesjte mit unne 0-3 tusjesjtandj terugk van un hauf uurke voetballe taege SHH in Herten.

lees het verslag knop 200

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen