Wedstrijdverslagen

Vrijdagavond 20 mei jl. mocht het eerste zijn krachten meten tegen jong Roda. In een vriendschappelijk duel moest de Ster selectie de spelervaring van Roda trotseren. Het zag er niet naar uit dat jong Roda zich inhield en De Ster werd regelmatig in de verdediging gedrukt. Toch waren er mooie uitbraken bij, maar geen kon het doel raken. 

panoramatop
Kansen waren er over en weer hoewel er in de eerste helft geen reden tot paniek gegeven werd. De rust werd met 0-0 zonder kleerscheuren gehaald. Na de rust leek het erop dat jong Roda iets meer gas ging geven. Conditioneel moesten zij dit gemakkelijk aankunnen. Laat in de wedstrijd en na de nodige wissels aan beide kanten ging het dreigingsniveau van jong Roda omhoog en werd meer risico genomen. Dat resulteerde in een paar serieuze kansen voor De Ster die ze niet ze niet in doelpunten konden omzetten en enkele kansen voor jong Roda die uiteindelijk wel 2 doelpunten wist te maken. Over de gehele wedstrijd genomen en ondanks verlies hoeft de Ster selectie zich voor dit resultaat niet te schamen. 

Hein

foto2

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.