Wedstrijdverslagen

Vrijdagavond 20 mei jl. mocht het eerste zijn krachten meten tegen jong Roda. In een vriendschappelijk duel moest de Ster selectie de spelervaring van Roda trotseren. Het zag er niet naar uit dat jong Roda zich inhield en De Ster werd regelmatig in de verdediging gedrukt. Toch waren er mooie uitbraken bij, maar geen kon het doel raken. 

panoramatop
Kansen waren er over en weer hoewel er in de eerste helft geen reden tot paniek gegeven werd. De rust werd met 0-0 zonder kleerscheuren gehaald. Na de rust leek het erop dat jong Roda iets meer gas ging geven. Conditioneel moesten zij dit gemakkelijk aankunnen. Laat in de wedstrijd en na de nodige wissels aan beide kanten ging het dreigingsniveau van jong Roda omhoog en werd meer risico genomen. Dat resulteerde in een paar serieuze kansen voor De Ster die ze niet ze niet in doelpunten konden omzetten en enkele kansen voor jong Roda die uiteindelijk wel 2 doelpunten wist te maken. Over de gehele wedstrijd genomen en ondanks verlies hoeft de Ster selectie zich voor dit resultaat niet te schamen. 

Hein

foto2

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.