Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is.

De Ster 1 wint met 6-2 van SV SCM en De Ster 2 vermorzelde LHC met 5-0.

Het ziet er nu toch naar uit dat promovendus De Ster 2 de titel gaat pakken in de 1e klasse met promotie naar de hoofdklasse en zich samen schaart met Bekkerveld en EHC als Limburgse vertegenwoordigers in Zuid 2. De Ster 1 won afgetekend, na een zwak begin, met 6-2 van degradatiekandidaat Standaard/Caberg combinatie.

Het viefde wilde aanspraak maken op de titel en won met 2-1 van Minor 4 dankzij 2 doelpunten van Thijs Kemp. Het driede ging in Limbricht met 2-1 ten onder ondanks een doelpunt van Mark Caubo. Over mijn lijk dacht Pascal Conjour met De Ster 4 maar zijn wereldgoal was bij verre niet genoeg om de 4-1 nederlaag tegen Havantia 3 af te wenden.

De Ster 2 ruikt het kampioenschap. In de wedstrijd tegen LHC 2 ging men voortvarend van start. Al in de 2e minuut was het Marko Jevric die een snelle aanval van de thuisclub zag eindigen op de lat. (Gaande de 1e helft was het de gave technicus die met een fraai lobje nogmaals de lat trof). Maar 5 minuten later was het opnieuw Marko , bediend door Luc Spaans, die in twee keer de LHC doelman verschalkte 1-0. De Ster bleef domineren en even later was het Ricardo Lucassen die nu Luc Spaans bediende die droog de 2-0 binnen schoot. De Ster nam gas terug en zo bleef het tot de rust 2-0. Het was te gemakkelijk gegaan in de 1e helft waardoor LHC mee kon voetballen in de 2e helft. Maar toen de jarige Bart Linders op rechts door de linies brak en Marko Jevric bediende op de doellijn was de wedstrijd gelopen. Ricardo Lucassen maakte nog 4-0 uit een penalty, Marko werd gevloerd, en tenslotte uit de mooiste aanval stelde Charaf Kaddouri Luc Spaans in staat zijn 2e en De Ster`s 5e doelpunt te scoren. A.s. zondag om 11.00 uur speelt De Ster uit tegen Susteren. Bij een overwinning is het kampioenschap een feit.

WIE GAAT NU ZONDAGOCHTEND NIET NAAR SUSTEREN ?.

Ons eerste speelt nog flink mee om de derde periodetitel. Vandaag kwam men een stukje dichterbij. Met nog 3 wedstrijden te gaan heeft men 3 punten voorsprong op de a.s tegenstander GSV`28 en 4 op Heerlen Sport.

De Ster begon heel matig tegen SCM dat in de beginperiode onstuimig aanviel en een paar kleine mogelijkheden afdwong. Gaande de 1e helft nam De Ster het initiatief over en dat resulteerde in een 1-0 voorsprong uit een corner die door Barney v.d. Heide werd doorgekopt en door een attente Davy Hodselmans over de doellijn werd gewerkt. De Ster rook bloed en amper 4 minuten later werd Hassan op snelheid gelanceerd, Hassan zag Barney lopen en bediende de spits op zijn wenken 2-0. De Ster de betere partij verknoeide nu een aantal kansen, waardoor SCM weer wat moed kreeg en dat resulteerde 7 minuten na rust in een aansluitingstreffer van Sam Ysebaert 2-1. Maar op het uur was het Randy Wanten, die de geblesseerde Barney liet liggen en uit de afgeslagen aanval van ruim 20 meter droog in knalde 3-1. De wedstrijd was nu gelopen en achtereenvolgens scoorde Ikram de 4-1 en Barney de 5-1. Vlak voor tijd was het Miguel Alvarez en de uitblinkende spits van De Ster 2 Marko Jevric die de eindstand bepaalde op 6-2.

ESGEE