Het was een matige partij voetbal vanmiddag op ´t Hetjen. De eerste helft kan worden afgedaan met een één op één kans van Barney van der Heide tegen doelman Jongen van Scharn. Laatstgenoemde werd winnaar. Met twee ballen voor de pot wist Scharn gevaar te stichten voor doelman Bocken van De Ster, maar de kopballen verdwenen over of naast het doel.

In de 2e helft nam De Ster het initiatief. Twee inzetten van Ikram Moumni konden worden gepareerd door de goalie van Scharn. Hassan, de enige diepe spits van De Ster die diepte bracht, sneuvelde net op de achterlijn. Juist op het moment dat men dacht dat De Ster een voorsprong zou nemen was het de lepe aanvaller van Scharn, Guillermo Kroon, die wegdraaide van Joep Nacken en vervolgens de bal in de verre hoek joeg. De thuisclub werd wakker. Davy Hodselmans en Randy Wanten gingen druk naar voren zetten en eindelijk kwam er een bal snel en direct voor de goal waar goudhaantje Hassan zijn   sterkte liet zien, centraal voor de goal 1-1. Een geweldige safe van doelman Bocken en een kans van Hassan vlak voor het einde betekende dat 1-1 terecht op het scorebord bleef prijken.

De Ster 4 wil zo snel mogelijk het rechterrijtje verlaten. Twee doelpunten van Noudje Claessen en 1x Tom Jansen betekende een 3-1 overwinning. De Ster 5 op jacht naar de titel maakte geen fout. Met 1-5 werd RKUVC aan de zegekar gebonden. 3 x Bob Schoutrop en 1x Thijs Kemp en Ruud Paulissen zorgde er mede voor dat het viefde met 1-5 won. De dames leverden een knappe prestatie gezien de 3-3 remise tegen het sterker geachte DBSV.

Toch weer de tweede week achter mekaar dat de senioren geen enkel verlies lijden.