Wat een fantastisch weekend. Het begon al op zaterdag toen onze B1 en C1 wederom overtuigend won. Daarna gingen we er eens goed voor zitten : alle senioren elftallen pakten de drie punten. Alleen de dames moesten hun meerdere herkennen in koploper SVB ..

Maar verder  niets dan lof :

De Ster 1 – 2- 3- 4-en 5 scoren 15 competitiepunten!

Willem 1 – De Ster 1 2-4

BSV Limburgia 2 – De Ster 2 0-5

De Ster 3 – Born 2 3-2

FC Geleen Zd. 6 – De Ster 4   1-2

De Ster 5 – Berg ´28 5 3-1

We moeten toch weer een aantal jaren teruggaan in de Ster geschiedenis om de 5 seniorenteams op dezelfde zondag de volle buit binnen te zien halen. Vandaag leverden zo´n 70 spelers deze prestatie.

Een prestatie sprong er boven uit. De Ster 2 moest als trotse lijstaanvoerder naar BSV Limburgia, de nr.2

In een geweldige partij voetbal declasseerde de mannen van trainer Crutzen de thuisploeg. Na 0-5 vond de koploper het genoeg.

Onze hoofdmacht toog s´middags onder een heerlijk zonnetje naar de Sjengen. Willem 1 was de opponent. Het was vanaf het begin duiderlijk dat de Maastrichtenaren geen initiatief zouden nemen, mede geholpen door het feit dat na slordig balverlies al in 4e minuut Willem ! de score opende.

Hierna nam De Ster het commando definitief over maar men deed dat in een te laag tempo. Maar na ruim een halfuur spelen was het Hassan die met een inswingende corner rechtstreeks de 1-1 liet aantekenen 1-1. De Ster speelde nu even vol op de aanval en het was op slag van rust dat Barney van der Heide zich door de defensie wurmde en de 1-2 liet aantekenen. In de rust liep aanvaller Guido Valkx tegen een domme 2e gele kaart op zodat de Maastrichtse club met 10 man verder moest in de 2e helft. Ondanks de achterstand plooide de thuisclub helemaal terug. De Ster vond het goed en vond zich in een doelloos rondspelen van de bal. Totdat trainer Crommen het advies gaf om 1 op 1 te gaan voetballen en de ballen naar voren te pompen.Het duurde tot 5 mniuten voor tijd dat Barney in combinatie met Ikram de 1-3 liet aantekenen. De Ster geloofde het weer en dat resulteerde 2 minuten later in de 2-3. Het was Ricardo Lucassen die weer 2 minuten later met een mooie actie op schitterende wijze de 2-4 en de definitieve beslissing bracht.

Het tweede toog door 2 late afzeggingen en een opgetrommelde jeugdspeler naar Brunssum. Binnen het halfuur zorgde Youri Voesten en Ricardo Lucassen voor een 0-2 ruststand. Na de rust ging de voetballes van De Ster 2 door en bracht tot tot uiting door de 0-3 van Bart Linders en nog 2x Luc Spaans. Als trainer Ruud Crutzen en leider Heynen lovend zijn op het vertoonde spel dat moet men echt goed gespeeld hebben.

De Ster 3 won de thuiswedstrijd tegen Born 2 met 3-2. Ondanks de skivakantie van een viertal senioren en de overstretch van enkele spelers van vijf (die dus 180 minuten aan de bak moesten) een puike prestatie.  De Ster 4 sleepte bij FC Geleen Zd een 1-2 overwinning uit het vuur dankzij treffers van Mikel Beks en Levi Delait.

De Ster 5 maakte geen fout tegen Berg´28 5 en won met 3-1. Tweemaal Bob Schoutrop en Mikel Melis zorgde voor de eindstand.