Wedstrijdverslagen

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor De Ster toen Randy vlak na rust de 2 - 0 scoorde. Niet veel later miste ikram de kans op 3 -0 en daarmee verzuimde de Ster de wedstrijd in het slot te gooien. Voor de neutrale toeschouwer maar goed ook want in het laatse half uur werd er veel spektakel geboden met een onwaarschijnlijke gelijkmaker van de voet van .....jawel...onze doelman mario bocken in blessuretijd.

De Ster - Eijsden was sowieso al een beetje een vreemde wedstrijd. De uitwedstrijd was immers omgezet in een thuiswedstrijd omdat er in september ook al geruild moest worden vanwege het tentfestein. Enkele supporters stonden dus op het verkeerde been. Vele andere supporters hadden de wedstrijd voorbij laten gaan vanwege de mansluujzitting bij Cafe De bekker en andere carnavalsaktiviteiten. Desalniettemin ontspon zich een prachtige wedstrijd waarbij eijsden de wedstrijd in de slotfase naar zich toe leek te trekken. De Ster zakte ver terug waardoor Eijsden, een flink handje gejholpen door de piepjonge scheids uit gronsveld met een 3-2 voorsprong de blessuretijd in kon gaan. In de laatse minuut kreeg het getergde de ster (de scheids had al een doelpunt onterecht afgekeurd vanwege vermeend buitenspel) nog een hoekschop mee en doelmand Bocken ijsbeerde vanuit zijn doel richting de vijandelijke zestien.....en jawel .... De afgeslagen corner werd door Mario vakkundig in het netje geknald. Het Hetjen in extase. En met 3 - 3 wellicht een terechte uitslag van een spannende wedstrijd.   

 

 

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.