Beide selektie elftallen moesten zondag afreizen naar Kerkrade voor de dubbele confrontatie met de Laura Hopel Combinatie. Beide Ster teams wisten een krappe maar knappe 2-1 overwinning te boeken.

Het tweede elftal blijft verbazen als koploper in de eerste limburgse amateurklasse. Na het verlies van concurent DVO behoort een kampioensschap en de promotie naar de reserve hoofdklasse zeer zeker tot de mogelijkheden. Het tweede had vandaag echter een lastige morgen; Marko Jevric scoorde pas laat in de reguliere speeltijd zijn tweede treffer en daarmee de verlossende 2-1.
Net lang daarna volgde het eerste. Na de zeeperds tegen Meerssen en Schaesberg besloot Ronny het aanvallende concept te laten varen en terug te grijpen op een meer defensief ingesteld spelconcept. Dat bleek zijn vruchten af te werken want tegen titelkandidaat LHC bleef de ster muur fier overeind. De meegereisde supporters zagen een Ster elftal dat knokte voor iedere meter en nauwelijks iets weggaf. Met doelpunten van "Man of the match" Hassan en topschutter Barney leek de Ster op rozen te zitten maar door het onvermijdelijke tegendoelpunt moest er nog 10 minuten worden billengeknepen. De overwinning van De Ster waarbij A junioren Heffels (basis) en Lucassen (ingevallen) voorop gingen in de strijd kwam echter niet meer in gevaar. De overwinning werd zeer intens gevierd. Mannen van 1 en 2 Proficiat !!

Het derde elftal won met 2 -0 (doelpunten Tsunami Gooren en en the raptor Caubo) redelijk eenvoudig van Limbricht 2, een elftal waaraan fair play en respect campagnes van de knvb klaarblijkelijk aan voorbij zijn gegaan getuige het aanhoudende ge-emmer op de scheidsrechter. Bah.

Het vierde elftal ging de spannende strijd aan met Havantia en moest ondanks doelpunten van Pascal Conjour en Noudje met 3-2 uiteindelijk het hoofd bieden. Maar geen nood de derde helft ontaarde in een mooi spektakelstuk. De mannen uit Meers hielpen nog even met het uitzwaaien van de sportieve limbrichtse tegenstanders (die weinig waardering konden opbrengen voor de klassieke muziek uit het meerser kleedlokaal).

Het vijfde wist de zegetocht door te zetten door Minor 4 in Nuth te deklasseren met 2-6. Schoutrop, Melis, Spronckmans, Kemp en Ruudje Paulissen pikten ieder een doelpuntje mee.

Op zaterdag wisten de B1 en de veteranen al sterk te overtuigen met afgetekende overwinningen op Daalhof (8-1) en RKUVC  (5-2).

Mooi weekendje dus !!