Vandaag ontmoetten De Ster veteranen het uiterst sportieve FC Rooms In Alles (FC Ria). Eerst was de fotoreportage aan de beurt. Willem Thewissen, de veteraan met het mooiste lichaam, mocht het nieuwe keeperspak van zijn afwezige stiefschoonzwager, Rene Hillen showen. Maar er werd ook een nieuwe foto van het elftal met Stef Conjour en Frank Kellens gemaakt.

Op de foto van vorige week stonden beide vedetten aan de buitenkant naast Roger Damen. Op onverklaarbare wijze stond het tweetal niet op de afdruk van die elftalfoto.

De match startte met een onverwacht sterk Ria. Al snel stonden onze jongens dan ook met 0-1 achter. Jack Dassen probeerde met bijzondere passes de opening te vinden. Voor die heldenmoed zou hij in de rust gestraft worden. En dit terwijl hij zelf, maar ook zijn directe tegenstander, vond dat hij zo goed bezig was.

veteranen141122-wide
Misha "snel en kwiek Parel van Mozambique" zou zijn vervanger worden. Voor dat moment had Stef Conjour al 1-1 en Frank Kellens 2-1 gescoord. Naast Misha waren de supporters ook getuige van de rentree van knaatsj Kraus. Knaatsj kreeg al snel de kans op 3-1. Hij mistte jammerlijk en rende gelijk door naar het kleedlokaal. Willie Worms pikte hem daar weer op en de wedstrijd ging verder. Dit alles onder het toeziend oog van Robbie Schulpen die alvast zijn toekomstige looplijnen kwam bestuderen. We kunnen al wedden op de naam van de veteranen koningin van 2015. Persoonlijk wed ik op de mooie naam Veronique!

Stef Conjour tekende voor 3-1. Even later was het onze bronzen prins Jacky de Linder die weliswaar niet kan ingooien maar wel z'n zoveelste van dit seizoen in het netje prikte, 4-1. Wederom rende knaatsj Kraus het veld uit. Scheids Haagmans die de match op zijn lievelingsafstand van 75 meter nauwkeurig volgde werd er horendol van. Nu was het gelukkig om een goede reden, hij ging de veldverlichting aan maken. Veteranen doen het zelf, namelijk!

Ron Marchal die eindelijk eens een back tegen had die nog minder liep dan hijzelf stiftte van 20 meter de 5-1 tegen touwen. We bewezen hiermee dat we ook zonder onze superspits Will Leurs kunnen winnen. Of Will echt na z'n hoogtepunt van vorige week gestopt is met voetballen? Volgende week meer. De kantine hebben we tijdig verlaten maar in 't Dörrep werd het voor velen laat zat en sommigen werden laat zat. Mooi man!