Komende zondag speelt De Ster de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen in de eerste klasse D tegen Limburgia. Dan zal er moeten worden geprobeerd om in de eigen arena 3 punten te behalen om daarmee de nederlaag tegen Chevremont van het openingsweekend recht te zetten. Maar dat zal zeker geen gemakkelijke opgave worden.

Het team van trainer Jan van Dijk van Limburgia is de competitie goed begonnen. Er werd op verdienstelijke wijze met 2-2 gelijk gespeeld tegen Geldrop, een tegenstander die in het verleden heeft laten zien tot de beste teams in onze afdeling te behoren.

De Ster zal zondag vanaf de eerste minuut in deze wedstrijd moeten laten zien dat voor geen enkele tegenstander in de Ster arena wat te halen valt. En moet zich zeker niet nogmaals laten overbluffen door een tegenstander die misschien fysiek veel sterker lijkt te zijn dan de eigen ploeg. Lukt het niet om sterker te zijn, dan is een wedstrijd altijd te winnen door slimmer te zijn. En heren van De Ster reken er maar rustig op dat Limburgia op de hoogte is van onze tekortkomingen uit de eerste helft tegen Limburgia. Trainer Jan van Dijk heeft alles uitdrukkelijk genoteerd bij zijn scouting van onze ploeg.

Maar in de eigen arena heeft De Ster altijd de ondersteuning van de trouwe supporters die als twaalfde man achter de ploeg staan. Ook komende zondag wordt er weer op een grote aanhang gerekend die de ploeg kan helpen om de 3 belangrijke punten van deze week in Stein te houden. Dus supporters laat u op een positieve manier horen om het team boven zichzelf uit te laten stijgen.

De komende week zal trainer Pedro Ricksen met zijn staf er alles aan doen om ons vlaggenschip klaar te maken voor de kraker van komende zondag. Een kraker die u dus niet mag missen.

Voor iedereen die niet precies op de hoogte is: de wedstrijd tegen Limburgia begint om 14.30 uur. Maar ook voorafgaand is het op het Ster complex altijd zeer gezellig. En natuurlijk is er na afloop weer tijd om tijdens de derde helft nog eens rustig na te praten over wat u deze middag op het veld allemaal heeft zien gebeuren. AL MET AL SUPPORTERS EN ANDERE INWONERS VANUIT STEIN EN OMGEVING DIE DE STER EEN WARM HART TOEDRAGEN ER WORDT OP U GEREKEND.