Na de 1-2 overwinning op Volharding in Vierlingsbeek lijkt De Ster klaar voor de komende competitie. Maar dat ligt toch een tikkeltje genuanceerder.

Ut sezoen kump langzaam op gang via de baekercompetitie. Vanwege trรถktrekke van de taegesjtenjer houw os 2e geine wedsjtried op ut programma. Ozze legere elftalle deile ummer de baekerverplichtinge en dus koom maar 1 gemengd team aan de aaftrap.

Door een 3-4 overwinning op buurtgenoot Caesar plaatste zich De Ster na twee wedstrijden voor de volgende bekerronde. Eigenlijk probleemloos. Om de criticasters voor te zijn. De Ster kon zich veroorloven om, defensief op stilstaande momenten, een corner en een vrije trap, zich wat gemakkelijk liet verrassen  wat resulteerde in twee tegengoals. En inderdaad moet dit een aandachtspunt zijn voor de komende competitie.

Eindelijk, eindelijk, eindelijk. Dโ€™r woort aafgeloupe weekend waer ens gevoetbald โ€œom het echieโ€. Os eesjte en tweede elftal, en ozze dames, sjpeelden allemoal hunne eesjte baekerwedsjtried van ut nuuje sezoen.

De eerste bekerpunten zijn binnen tegen 2e klasser RVU uit Rothem. Met vlagen werd er in de eerste helft goed gevoetbald, maar sprankelend werd het niet. Waarschijnlijk ging De Ster er van uit dat men dit varkentje thuis wel even zou wassen. En de eerste helft was best aardig met een beter De Ster tegen een fris spelend RVU.