Meer zat er gewoon niet in. De mooie aanvallende momenten waren er, de verdediging was er ook, maar het mocht niet genoeg zijn om Sittard te overwinnen. De Ster leverde een behoorlijk actieve strijd maar kwamen gewoon hier en daar wat lengte en snelheid te kort.

web-doelkansenwarener
De Ster mocht na een goal van Djair Smeets en invaller Max Meijer het totale doelsaldo met twee verhogen. Er werd stevig doorgespeeld en De Ster hoeft zich niets te verwijten.

web-aanvalBalbezit ging over en weer en er was ook een mooie verdeling over het veld. Ook de bijna treffers en de kansen waren er genoeg voor De Ster. Dit blijven volhouden en verbeteren waar nodig want op de goede weg is De Ster F3 zeker.

Verloren maar met heel veel mooie speelmomenten!

web-verdediging

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht

Geen evenementen