Wedstrijdverslagen

En weer is de volle buit binnen. Het leek even een zware strijd te worden tegen Geleen Zuid. Die niet onverdienstelijk op een vierde plaats stonden met een doelsaldo van 23. Binnen enkele minuten na het startsignaal zat de eerste tegen al in het net achter Kevin. Je merkte dat De Ster er even van terugschrok. Maar het bleek vooral dat de jongens en meisje moesten wennen aan het natte en echte gras dat volgens mij een week geleden gemaaid had moeten worden. Het leek af en toe meer op de zwarte cross.
De Ster F5 kwam sterk terug met de onverwachte maar mooie gelijkmaker door Toon. Je merkte meteen dat De Ster zich weer samenpakte en er vol voor ging. Het goede samenspel maakt dit team sterk en inmiddels onoverwinnelijk.

 spelen op echt gras - nat en zwaar

Met 1-6 gingen we met een gerust gevoel de rust in. Met zo'n stand is een aanmoedigend gespek van de trainers zeker niet overbodig. Onze jongens en meisje moeten niet denken dat de strijd al gestreden is. Vaak kan de tweede helft verraderlijk zijn.

Na de rust werd iets meer risico genomen en kregen we de tweede tegen waar het uiteindelijk bij bleef voor Geleen Zuid. Maar De Ster ging door. Na een mooie goal van Max en zijn 'publiekswissel' :) werden in de tweede helft maar liefst 3 treffers bijgeschreven. (Max ging de F3 tegen VV Sittard uithelpen ivm spelers tekort.)

web-stevigspel

Het spel in Geleen was vooral stevig door de regelmatig wilde spelpartijen en onnodige harde contactmomenten van Geleen Zuid. Maar ook daar waren onze jongens niet van onder de indruk. Wellicht een beetje te voorzichtig maar zeker niet terughoudend.

doelman Kevin steeds meer speelkwaliteitKevin leverde weer meer speelkwaliteit en wist een aantal mooie stoppers te leveren. De bal komt dus ook steeds moeilijker langs onze doelman.

De Ster F5 tweede helft gemakkelijker

 

Met dit mooie doelsaldo en alle punten uit de wedstrijd is het weer mooi thuiskomen!

 

tussenstand-najaarscompetitie-2014

We zijn inmiddels alweer halverwege de najaarscompetitie en mogen dit verdiende tussen-resultaat best al eens laten zien.

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.