Wedstrijdverslagen

Ondanks de afwezigheid van de twee teamspelers Milan en Julian en de van een zware blessure herstellende Max toch een grote verdiende overwinning op EHC Hoensbroek-Heuts.

Met maar liefs 8-1 op de teller hebben we ook de eerste F goal van Thijs mogen bijschrijven.

De openingsgoal werd met een mooie omhaal door Mudasir langs de keeper gewerkt. Vooral door verbazing van de tegenpartij was dit een mooie psychologische openingsaanval waar EHC van onder de indruk moet zijn geweest. Thijs wist zijn eerste F goal op zijn naam te zetten door op het juiste moment op de juiste plaats voor de goal van EHC te staan, super! Met een mooie tik ging de bal het net in.

WEB-De Ster F5-EHC-Hoensbroek-18okt2014 05

Scott maakte de 3-0.

Door een zeer snelle uitbraak kon EHC vervolgens een onverwachte goal maken met 3-1 als gevolg. We weten dat een spel opeens nog helemaal om kan draaien met zo'n uitslag. Wij hebben namelijk ook eens met 3-1 achter gestaan.

Door de treffer van Finn konden we met 4-1 de rust in.

WEB-De Ster F5-EHC-Hoensbroek-18okt2014 03

Na de rust werd een tandje bij gezet. Ondanks de zomerse temperaturen werd er stevig doorgespeeld. Max is herstellend van een blessure en moest het daardoor rustig aan doen op het middenveld.

WEB-De Ster F5-EHC-Hoensbroek-18okt2014 04Hierdoor moesten Kevin, Claire en Toon flink aanpakken in de verdediging maar ook dat verliep vlekkeloos. De tweede helft wist Mudasir ook de opening op zijn naam te zetten. Topscoorder Finn maakte er nog twee en Claire plaatste er ook een in het net waardoor we weer alle punten mochten bijschrijven en we zijn opgeschoven naar de tweede plaats op de ranglijst.

WEB-De Ster F5-EHC-Hoensbroek-18okt2014 06

Guido en Pascal moeten wel zeer tevreden zijn met een team dat ondanks minimale wissels én blessures toch zo kan presteren. Maar vooral chapeau aan alle spelers. Elke week hoor ik de commentaren en daarmee eigenlijk de complimenten van de ouders van de tegenpartij die vooral het samenspel van ons bewonderen en vinden dat we eigenlijk een klasse hoger moeten spelen!

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.