5, 6, 7 nee 8 goals leverden De Ster F5 af tegen VV Sittard. Zelfs de scheidsrechter kon het niet geloven en heeft er maar 7! doorgegeven aan de KNVB. Op de Sittardse kunstgrasmat werd weer een professioneel hoogstandje geleverd door de F5. Het spel was vliegensvlug en in de eerste 3 minuten zat nummer 1 al in het net. Finn had de toon voor de rest van de wedstrijd gezet.

Binnen de eerste 5 minuten had Max de tweede in het net geloeid. Maar ook Mudasir, beschermt door Finn, kon met een mooie aanval de derde goal noteren.

drieluik-goal

Er werd weer nauwelijks op de eigen helft gespeeld. Het leek er soms op dat ze de bal even door de verdediging lieten glippen om Kevin wakker te houden.

Het was top scoorder Finn die van dit plaatje een vertrouwd gezicht wist te maken.

De rust werd met 0-6 bereikt.

VVSittard-De Ster F5-11okt2014 03

Na de rust nam Sittard een keeper wissel. Dit heeft een klein beetje geholpen, hij liet er slechts 2 door.

VVSittard-De Ster F5-11okt2014 45

Maar tegen het geweld van De Ster F5 waren ze duidelijk nog niet opgewassen. Verantwoordelijk voor de goals waren Finn, Max, Mudasir, Toon en Scott. Maar zonder de inzet van de rest was het hun niet gelukt.

Deze week wil ik speler Scott extra in het zonnetje zetten. Hij was de speler met de meeste kansen en ook nog eens jarig! Proficiat!
In de kleedkamer werd luidkeels voor hem gezongen nadat de chips traktatie was uitgedeeld.

Hier een paar Scott momentjes...

VVSittard-De Ster F5-11okt2014 06VVSittard-De Ster F5-11okt2014 19

VVSittard-De Ster F5-11okt2014 34VVSittard-De Ster F5-11okt2014 51

Hij weet ook niet van wijken. Net als Toon gaat hij niet voor je aan de kant. En als jij ook niet wijkt dan.... loopt hij door je heen ;)

scott-doorjongen

Als laatste wil ik een momentje stil staan bij de inspanningen die de jongens en meisje leveren . Deze is aan hun gezicht af te lezen. Hoe? Deze week het tongetje van Scott.

Scott-tong

Wederom bedankt voor deze schitterende wedstrijd!