De Ster F5 – Schinveld F3 : 16-0
In de vroege zaterdagochtendzon was het met zo'n wedstrijd en uitslag geen straf om vroeg uit bed te moeten. Onder toeziend oog van scheidsrechter Owen werd het een mooie doelsaldo wedstrijd. Dat Schinveld voor De Ster geen partij zou zijn maakte hun trainers ons al van te voren meermaals duidelijk. Schinveld kwam in elk geval met voldoende zelfvertrouwen het veld op.

De Ster F5
De Ster F5En met de juiste instructie van hun trainers kon het wellicht nog gaan meevallen, maar wij herinneren ons de laatste vijf minuten Doenrade nog.

Er was voldoende actie op het veld en gedurende de gehele wedstrijd waren er ook momenten van enige weerstand. Om van nog meer actiemomenten te kunnen genieten hebben de ouders een linkje naar alle foto's van de wedstrijd gekregen.
web04
Finn wist de openingsgoal te scoren en nog vele daarna. Soms leek het erop dat De Ster voor elke rood-witte er twee op het veld hadden. Wat een enorme snelheid hebben de Ster spelers onder hun noppen.

De Ster F5

Zelfs het vasthouden van spelers had geen zin, als een geoliede machine glipten ze letterlijk tussen de vingers door.

De Ster F5Snel een schietgebedje en weer verder moet de gedachten van Schinveld zijn geweest.
Het waren vooral veel mooie momenten waarbij de Ster duidelijk liet zien inzicht in het spel te hebben. Er werd goed samengespeeld en menig doelpunt (want het waren er veel) kwam tot stand uit een goed geplaatste voorzet of assist maar altijd uit een samenspel tussen alle spelers. Finn was absolute topscoorder. Met minimaal 7 goals via zijn voeten kan je goed begrijpen dat hij niet elke bal wilde overspelen. Maar de meeste goals waren er uiteindelijk niet geweest als de bal niet zo veel en zuiver werd overgespeeld.

De Ster F5Elke Ster speler had in deze wedstrijd zijn en haar momentje. Alleen Kevin was zich een beetje aan het vervelen. De volgende keer moet hij maar gewoon mee het veld in.

Nu vol vertrouwen door team F5!

hallenmasters left banner