In de aanloop naar de herfstvakantie hadden de jongens van De Ster JO11-1 een dubbel programma voor de boeg. Afgelopen zaterdag werd er gespeeld tegen DVO JO11-1 en midweeks stond op woensdag alweer een volgende competitiewedstrijd op het programma, in de vorm van de derby tegen Haslou JO11-1. Een prachtig vooruitzicht, want juist deze twee tegenstanders zijn de ploegen waartegen onze jongens al jarenlang het liefste willen winnen. Tegelijkertijd zijn het echter ook wel enigszins angstgegners gebleken de afgelopen jaren, want de overwinning tegen deze sterke tegenstanders zijn spaarzaam geweest.

lees het verslag knop 200

hallenmasters left banner