Wat hebben we een geweldig seizoen achter de rug!! 2de in de competitie geworden. Een top prestatie!
We hebben deelgenomen aan 3 toernooien. Uiteraard hebben we ons zo hoog mogelijk laten indelen zodat er genoeg uitdaging was voor de kids. Het caesar toernooi hebben we zelfs gewonnen!
Ook kwamen we de nummer 1 van de competitie tegen.... onze jongens en meiden presteerde het om van ze te winnen!
Lees verder, ook voor link naar alle foto's!

Vooral heel mooi voetbal, dat hebben we gezien het afgelopen seizoen. Alle kinderen van ons team zijn gigantisch gegroeid. Niet alleen in de lengte maar ook op voetbalgebied. De handigheid wordt steeds meer. Ballen worden met mooie bewegingen langs de tegenstander gewerkt. Ook de ballen in de goal, worden perfect geplaatst. Keiharde schoten waar de tegenstander graag voor aan de kant gaat. Prachtig verdedigend werk waarbij onze voetballers regelmatig vliegwerk laten zien om de bal toch nog op tijd weg te werken. Het vrijlopen, positie kiezen in het veld, kijken waar de bal heen kan gaan, samenspel, individuele acties, we hebben het allemaal gezien! Vooral de toch moeilijke wedstrijden tijdens toernooien werden fantastisch gespeeld.
We hebben een kei gezellig teamuitje gehad. Ook hebben we nog 3 oefenwedstrijden gespeeld tegen de topclubs van de competitie. Komend seizoen gaat er vanalles veranderen voor de jo7. Om te beginnen is de hele bups inmiddels 7 jaar, dus gaan we verder als jo8 team. Het veld wordt groter en de goals worden een heel stuk groter. We spelen met 6 kinderen ipv met 4. Ook zal er een keeper in de goal staan.

Bram en zijn moeder Evelien, die regelmatig een training verzorgde, gaan er helaas mee stoppen. Bram heeft zijn passie gevonden in Karate! Dus daar zal hij in verder gaan. Bram, bedankt voor je mooie goals en vooral het geweldige wegwerken van de ballen!

Mara zal ons team verlaten en gaan voetballen bij de jo9-2.  Zij zal dat team gaan versterken en zorgen voor heel veel goals!

Timon Rep en Noah komen ons team versterken. Zij zullen samen hun voetbaltalenten verder gaan ontwikkelen met de rest van het team.

Ons team seizoen 2018/2019

Pim, Noud, Rep, Kyon, Timon, Noah, Jamila en Rik

Trainers:

Evita, Frans en Stef

Bekijk alle foto!

jo7 art 0618

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250