Afgelopen zondag was de eerste training van de ienie mini's. 38 nieuwe talenten kwamen bij de ster hun voetbalkunsten laten zien.
Rob, Erik en ik hadden onze handen vol aan alle enthousiaste jongens en gelukkig ook veel meisjes! Hulptrainers Niels, Levi en Kyon hielpen een handje mee om de kinderen een leuke en leerzame voetbalochtend aan te bieden.

ieniemini2018 1
Eerst werd er nog met papa of mama overgeschoten. We hoorden al behoorlijke harde knallen om ons heen!
Ook slalom om de paaltjes heen was geen probleem voor de nieuwe talenten. Maar keihard in de goal schieten bleef toch het allerleukste.
Bij een andere oefening moesten de kinderen juist over de goal heen schieten. Het vliegverkeer moest maar even afwijken van de route omdat de ballen erg hoog vlogen! Na een bekertje voetbalranja was er nog genoeg energie over om een paar spelletjes te doen. Dat het een mooie lentedag was, hielp natuurlijk ook mee! Maar waar ik vooral vrolijk van werd, waren al die lachende gezichten!

Wij wensen iedereen een fijn paasweekend, we zien jullie graag weer op zondag 8 april om 10.00 uur!

Groetjes Evita Ritzen-Neilen

ieniemini2018 2

grote clubactie steundester banner links

activiteitenoverzicht