Wedstrijdverslagen

Afgelopen zondag was de eerste training van de ienie mini's. 38 nieuwe talenten kwamen bij de ster hun voetbalkunsten laten zien.
Rob, Erik en ik hadden onze handen vol aan alle enthousiaste jongens en gelukkig ook veel meisjes! Hulptrainers Niels, Levi en Kyon hielpen een handje mee om de kinderen een leuke en leerzame voetbalochtend aan te bieden.

ieniemini2018 1
Eerst werd er nog met papa of mama overgeschoten. We hoorden al behoorlijke harde knallen om ons heen!
Ook slalom om de paaltjes heen was geen probleem voor de nieuwe talenten. Maar keihard in de goal schieten bleef toch het allerleukste.
Bij een andere oefening moesten de kinderen juist over de goal heen schieten. Het vliegverkeer moest maar even afwijken van de route omdat de ballen erg hoog vlogen! Na een bekertje voetbalranja was er nog genoeg energie over om een paar spelletjes te doen. Dat het een mooie lentedag was, hielp natuurlijk ook mee! Maar waar ik vooral vrolijk van werd, waren al die lachende gezichten!
 
Wij wensen iedereen een fijn paasweekend, we zien jullie graag weer op zondag 8 april om 10.00 uur!
 
Groetjes Evita Ritzen-Neilen

ieniemini2018 2

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

grote clubactie steundester banner links

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.