Wedstrijdverslagen

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Afgelopen zondag was de eerste training van de ienie mini's. 38 nieuwe talenten kwamen bij de ster hun voetbalkunsten laten zien.
Rob, Erik en ik hadden onze handen vol aan alle enthousiaste jongens en gelukkig ook veel meisjes! Hulptrainers Niels, Levi en Kyon hielpen een handje mee om de kinderen een leuke en leerzame voetbalochtend aan te bieden.

ieniemini2018 1
Eerst werd er nog met papa of mama overgeschoten. We hoorden al behoorlijke harde knallen om ons heen!
Ook slalom om de paaltjes heen was geen probleem voor de nieuwe talenten. Maar keihard in de goal schieten bleef toch het allerleukste.
Bij een andere oefening moesten de kinderen juist over de goal heen schieten. Het vliegverkeer moest maar even afwijken van de route omdat de ballen erg hoog vlogen! Na een bekertje voetbalranja was er nog genoeg energie over om een paar spelletjes te doen. Dat het een mooie lentedag was, hielp natuurlijk ook mee! Maar waar ik vooral vrolijk van werd, waren al die lachende gezichten!
 
Wij wensen iedereen een fijn paasweekend, we zien jullie graag weer op zondag 8 april om 10.00 uur!
 
Groetjes Evita Ritzen-Neilen

ieniemini2018 2

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.