De Ster JO11-2 moest dit weekend thuisaantreden tegen SVM JO11-1. Onze jongens moesten het doen zonder de beresterke Lucas, die op vrijdagavond laat in Amsterdam op de tribune zat bij Nederland-Engeland. En dus was Lucas vrijdag live op televisie te zien. In de warming up hadden onze jongens al gezien dat de tegenstanders gemiddeld toch wel een koppie groter waren. Een extra reden om er een schepje bovenop te doen. De trainers gaven voor de wedstrijd ook mee om in balbezit gewoon net zo lekker te blijven voetballen als de afgelopen maanden, maar om bij balverlies lekker fel “erop te klappen”. En dat brachten de jongens prima in de praktijk.

lees het verslag knop 200

hallenmasters left banner