De 9 kids van dit team hebben enorm hun best gedaan om te komen waar ze nu zijn. Vorig jaar sloten we af met de blijdschap dat we een paar mooie toernooien hadden gevoetbald. Na een competitie waarin doelpunten nog heel bijzonder waren, wonnen we een aantal mooie wedstrijden tijdens toernooien door mooi positiespel en fantastische schoten op doel.

Dit seizoen begonnen we met een groep die steeds groter en groter werd. Uiteindelijk werden de groepen opgesplitst zodat iedereen zo goed mogelijk op zijn plek was.
Frans, Evelien en ik gingen verder met:

Rik, een fantastisch nieuw talent. Hij is er zelf vaak stil van, zo goed is hij! Rik lost alles wel even op in de wedstrijd. Heel bescheiden maar enorm vrolijk! Dribbelen kan hij als de beste.

Jamila, een hele fanatieke meid die overal langs draait en kapt. Ze oefent thuis om alles onder de knie te krijgen. Dat zie je terug in de wedstrijden. Het overzicht heeft Jamila altijd. Ze weet perfecte passes te geven naar haar teamgenoten

Bram, begon voorzichtig achterin. De ene na de andere bal hield hij uit het doel door de bal weg te schieten. Mede door Bram hebben we erg weinig tegendoelpunten gekregen. Maar, hij heeft ontdekt dat hij ook erg goed is in scoren! Dus de weg naar voren heeft hij inmiddels al vaak gevonden.

Mara, een pittige dame die weet wat ze wil. Ze heeft er heel hard voor gewerkt om alles goed te leren. Zelf is ze nog lang niet tevreden! Wij wel, Mara heeft in korte tijd erg veel geleerd. Een intrap of hoekshop kan Mara perfect uitvoeren. De ballen worden keer op keer perfect geplaatst

Izzy, heeft al zeer veel doelpunten op haar naam staan. Een echte spits die het liefst voorin staat om vervolgens de bal netjes in het doel te dribbelen. Dat maakt het altijd enorm spannend! Altijd gedreven en enthousiast

Kyon, enorm gegroeid in zijn voetbal leventje. Wat heeft hij er plezier in. Als er toch iemand door de sterke verdediging breekt, trekt kyon een sprintje naar achteren om de bal netjes op te ruimen. Ook Kyon heeft al een heel aantal doelpunten voorkomen. Aan de andere kant van het veld schiet hij ze er tegenwoordig eenvoudig en keihard in.

Pim, is onze keiharde voetballer. Hij komt overal doorheen en niemand komt langs hem. Bang voor niks of niemand. Al zijn ze een kop groter, Pim gaat er vol in. Hij is verantwoordelijk voor een hele reeks goalen in deze competitie. Ook houdt hij perfect bij wat de stand is van de wedstrijd. Heel handig, want ik vergeet dat nog wel eens.

Noud, een technisch perfecte speler. De oefeningen voert hij meestal perfect uit. Dit is ook te zien in de wedstijden. De bal onder controle, maar vooral het overzicht in het spel. Noud is onze slimme speler, staat altijd vrij en knalt ze perfect erin!

Rep, onze onmisbare linkspoot van het team. Maar ook de keeperstalenten zijn niet ongezien gebleven. Daar gaan we bij de Jo8 nog veel van zien. Rep heeft fantastische wedstrijden gespeeld en veel doelpunten op zijn naam.

Dit seizoen heeft het hele team fantastisch gevoetbald.
Bijna alle wedstrijden werden gewonnen. Vaak zelfs met een hele rij doelpunten achter elkaar.
Of het nu 30 graden was, of 0 graden. Het team schrikt nergens meer van terug. Alle wedstrijden werden vol goede moed aangegaan.
7 wedstrijden hebben we gewonnen, 1 verloren en 1 gelijk gespeeld. Wat een topprestatie van een team dat vorig jaar heel ver onderaan eindigde in de competitie!

Als trainer ben ik enorm trots op de groei dat dit team heeft doorgemaakt!

Klik hier voor de foto's